Apartma Vrtnica

Apartma je opremljen, da zadovolji vse vaše potrebe. Sestavljajo ga spalnica s francoskim ležiščem, dnevna soba, kuhinja, kopalnica in predprostor. Ima lastno parkirno mesto in zelo velik vrt, ki se odpira proti poljem v okolici Bohinjske Bele.
Apartma se nahaja v pritličju stanovanjske hiše in ima lasten vhod, kakor tudi dovolj parkirnega prostora. Opremljen je v toplem podeželskem stilu. V njem najdete vse potrebno za prijeten in udoben oddih v tem prelepem alpskem kraju.

Spalnica je opremljena s francoskim ležiščem in garderobno omaro.

V kuhinji najdete vse potrebno za pripravo vaših toplih in hladnih obrokov – na voljo imate plinsko-električni štedilnik s pečico, hladilnik z zamrzovalnikom, toaster, aparat za kavo, kakor seveda tudi vso potrebno posodo in pribor. Mimogrede – trgovina z osnovnimi živili je le kratek sprehod stran, za kaj več pa je treba v par kilometrov oddaljeni Bled.

V dnevni sobi zavzema glavno mesto kavč, ki se z lahkoto se spremeni v ležišče za dve osebi, in pa televizor s preko 100 programi.

V kopalnici je poleg umivalnika, straniščne školjke in tuša na voljo dovolj odlagalnih in sušilnih površin za vse vaše potrebe.

Na verandi ob vhodu lahko posedite ob prijetnih poletnih večerih.